my gulehati kad belog ney , :)

Assalamualaikum . Terima kasih sudi singgah kat pinkish blog ni . kalau dah singgah , Follow ler sekali . Heks . Btw , have fun kay dengan segala pengisian blog ni . (Y)

Sabtu, 31 Januari 2015

Tahun 2014 Tahun Yang Perit


Assalamualaikum guys :)


Result penggal 3 dah keluar. Allah. Banyak sangat dugaan yang aku tempuh. Belajar tak kena masa dan tempat. Nasib baik si farahani, ika, nadirah, amal dan pijan ada sentiasa bagi semangat untuk terus belajar.Result penggal 3 Alhamdulillah. Pointer setiap sem naik. kali ni semua prinsipal cuma nak kena repeat 3 paper baru boleh dapat pointer yang lebih baik. hehe. Belajar gegila masih tak mampu dapat yang elok.


Tahun lepas, lepas abah meninggal. Banyak benda aku terpaksa tempuh. Biasalah lagi meningkat dewasa, lagi banyak benda kena tempuh. Paling perit bila aku terpaksa berkecil hati dengan perkataan yang biasa jek sebenarnya cuma bila hati ni sensitif hati tak dapat terima.Tahun 2014, tahun terpaksa gaduh dengan member baik. Member baik jadi strangers. Terpaksa nampak abang sendiri menangis bila kawan baik sendiri bercinta dengan abang. Sekarang dah okay, semua sekali. Cuma nak jadik macam dulu memang susah. Yelah yang dia ingat aku jahat. Yang aku pulak fikir dia jahat.


Last-last masing masing tak bertegur. Dengan blok kat Twitter lagi. Takpalah aku pun buat silap jugak. Cuma cepatnya dia ada pengganti merenggut hati aku. Silap aku tak halang benda ni awal-awal. patutnya aku sedar akan semua ni. Ekonomi keluarga, tahap iQ aku tak setanding. Biarlah. Bila aku dah dibuang jauh dpd dia. Dia pun hilang aku. Hilang semua pasal aku. Biarlah dia. Aku dah taknak paksa hati aku konon yang dia masih ingat aku. Pedih hati ni tak semua benda boleh luah kat orang. Takpalah. Nak sedapkan hati, salah tu semua berpunca daripada aku.


Nak study 4 paper untuk final chance dalam hidup. Wasalam.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...