my gulehati kad belog ney , :)

Assalamualaikum . Terima kasih sudi singgah kat pinkish blog ni . kalau dah singgah , Follow ler sekali . Heks . Btw , have fun kay dengan segala pengisian blog ni . (Y)

Ahad, 25 Disember 2011

Inspirasi Youtube











dea antara pelapis artis wanita yang pandai mengalunkan muzik melalui gitarnya ,
dea cantik ! comel !  jari dea juge runcing , yang penting ! dea kecik . :)) aku tak tahu umur dea berape , tapi suare dea macam budak ta matured lagi kan ? but still sedap and merdu !




      name dea MINA , ta tau real name dea ape , tapi nickname dea kat youtube MINA , aku dah cube search gambar dea kad google , tapi tak de lah . aku buat entry pasal dea , aku harap dea pums ade rezeki cam najwa latif untuk terkenal , :))




coz aku tau dea ni berbakat , dea ni buleyh pergi jau doe ! serius , ta percaye ? korang
try usha video dea kad MINA CUN DAN COMEL KAD SINI . amacam ? merdu kan suare dea , cam budak2 kecik , tapi sedap suarenye . dea buad aku rase tiap-tiap hari nak maen gitar nyanyi lagu CARTA HATI . 




thats all . . . . . 




                                                    enough here ! have fun ! ;))









Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...